Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i Ivre AS konsernet (les mer på www.ivre.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 2 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sør`s lokaler kommer lag og foreninger i Agder til gode der 97 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2019 betalte vi ut ca. 6,7 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 94 % av formålene er idrettslag.
Fra 1.januar 2022 har vi 7 haller på Sørlandet og de markedsføres under Ivre spill og Bingo Sør. 
Våre haller er Stoa, His, Sørlandstunet, Vennesla, Markens, Mandal og Vanse.Kjære kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere. Vår alles kjære og umistelige bingosjef, Karl Gustav Ellefsen (Kalle) gikk dessverre bort så altfor tidlig (57 år) sist fredag med sine nærmeste rundt seg ??????. Kalle fikk en alvorlig kreftdiagnose for litt over ett år siden. Kalle var gjennom en rekke omfattende behandlinger, men sykdommen ble dessverre for krevende. Kalle var åpen om sin sykdom. Kalle var utvilsomt bingokongen i Norge. Hans kompetanse, kunnskap og engasjement om bingo var imponerende. Kalle hadde en unik evne til å komme i kontakt med mennesker og han var svært glad i alle våre kunder - og de ansatte og våre samarbeidspartnere det samme. Kalle startet i Bingo Sør as 1.8.1989, så han fikk nesten 33 år hos oss. Han har vært en svært verdifull medarbeider og han har i sterk grad bidratt til at Bingo Sør as er det selskapet det i dag er. Kalles gode humør, hans smil, hans latter, han vennlighet, storsinn, hans engasjement og gode historier er gode minner som vi alltid vil ha i våre hjerter og som vi tar med oss videre til både inspirasjon og glede. Vi er veldig takknemlige for den jobben Kalle har gjort for oss i alle disse årene. Kalle begraves i Froland kirke torsdag 16.juni kl. 1030. Av hensyn til begravelsen - så åpner ikke Stoa bingo før kl 1200 denne dagen. Vi lyser fred over Kalles minne og våre varme tanker og kondolanser går til hans nærmeste familie. Kalle vil bli dypt savnet.??

Ta kontakt med daglig leder Geir Fredrik Sissener i Bingo Sør hvis spørsmål. Nås på mob: 951 06 018

27.11.2020. Da har vi en svært spennende nyhet: Nå kan du spille hjemmefra (online) på våre hovedspill: hovedspill 1 (vanlig bingo) og hovedspill 2 (Bingo 2) og det nye er at du kan fylle på spillekonto med ditt VISA-kort (ikke mulig med kredittkort). MEN først må du til vår bingohall og registrere deg. Gevinstene må hentes i en av våre haller (gevinster over kr 5000,- overføres bankkonto). 
Spillene følger åpningstidene i Bingo Sør as.

Gå inn på denne linken for å spille og få mer informasjon: 
http://Bingosor.dyndns.org

Ta kontakt med betjeningen i den enkelte spillehall for mer informasjon.

Husk å følge våre retningslinjer knyttet til Covid 19. Det er klare oppslag i hallene og spør betjeningen hvis dere er i tvil.Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           


Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den: