Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  
Bingo Sør as er 100 % datterselskap i Ivre AS konsernet (les mer på www.ivre.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 2 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sør`s lokaler kommer lag og foreninger i Agder til gode der 97 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2022 betalte vi ut nær 8 millioner til lag og foreninger (100 formål) på Sørlandet der ca. 98 % av formålene er idrettslag.

Våre haller er Stoa, His, Sørlandstunet, Vennesla, Markens, Mandal og Vanse.

Ta kontakt med daglig leder Geir Fredrik Sissener i Bingo Sør hvis spørsmål. Nås på mob: 951 06 018

Kjære kunder vi åpner alle våre bingoer i Bingo Sør as igjen fredag 5.januar 2024 - vel møtt alle sammen etter det ble en tøff start på året med svært mye snø, sterk vind og mange ufremkommelige veier. Vi var nødt til å holde stengt av sikkerhetsmessige årsaker.

Kjære kunder. Vi er dessverre nødt til å holde stengt også i morgen, dvs. torsdag 4.januar 2024. MEN vi planlegger nå åpning fredag 5.januar. Da mener vi at veiene i langt større grad er ryddet, samt at vinden har løyet mye og at snøværet er sterkt redusert. Vi ønsker dere alle velkommen til spill hos oss i 2024 :)

Kjære kunder, vi har nå en værmessig unntakstilstand på Sørlandet og politiet oppfordrer kun helt nødvendig kjøring i morgen, nå handler det om liv og helse. Det gjelder både våre ansatte og våre kunder. Vi ser oss derfor helt nødt til å holde stengt også i morgen, dvs. onsdag 3.jan. Så håper vi at været bedrer seg til torsdag 4.1.24 og veiene kan være brøytet slik at vi kan åpne. Vi holder dere orientert????

Kjære kunder, vi må dessverre holde stengt også i dag (2.januar 2024). Dette skyldes det ekstreme været vi nå har på Sørlandet med enorme snømengder. Det er satt krisestab i flere kommuner på Agder, bla Arendal og Kristiansand. Online spill må dessverre også stenge da det ikke er tillatt med online da bingoene er stengt. Så vurderer vi å åpne i morgen hvis været tillater det. Vi kan ikke åpne hvis veiene ikke er fremkommelig og parkeringsplassene ved bingoene ikke muliggjør parkering. Det er tilfellet flere plasser i dag.

Spille Online: Gå inn på denne linken for å spille og få mer informasjon: 
http://Bingosor.dyndns.org

Ta kontakt med betjeningen i den enkelte spillehall for mer informasjon.
Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           


Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den: