Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i IdrettsFinans konsernet (les mer på www.idrettsfinans.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 5 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sørs lokaler kommer lag og foreninger i Aust og Vest Agder til gode der 92 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2016 betalte vi ut mer enn 8,2 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 92 % av formålene er idrettslag.

Kjære kunder. Vi gjør oppmerksom på at vi åpnet våre haller igjen fra mandag 11.mai etter å ha vært myndighetsstengt fra mandag 16.mars 2020 kl 1600. Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake til spill hos oss og gjør samtidig oppmerksom på de smittevernregler som gjelder i vår spillhaller, se oppslag og still eventuelle spørsmål til våre ansatte.

Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           

Søknad om BINGOSPILL 2021 prosessen starter august/september 2020.


Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den: