go Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i Ivre AS konsernet (les mer på www.ivre.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 3 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sør`s lokaler kommer lag og foreninger i Agder til gode der 92 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2019 betalte vi ut ca. 6,7 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 94 % av formålene er idrettslag.
Fra 1.september 2020 har vi 8 haller på Sørlandet og de markedsføres under Ivre spill og Bingo Sør. 
Våre haller er Stoa, His, Harebakken, Sørlandstunet, Vennesla, Markens, Mandal og Vanse.

Kjære kunder. Da har formannskapet i Kristiansand kommune vedtatt oppheving av en rekke Covid 19 tiltak fra 11.juni 2020. Det innbefatter også bingo :). Så hjertelig velkommen til bingospill også i Kristiansand fra kommende fredag.

Ta kontakt med daglig leder Geir Fredrik Sissener i Bingo Sør hvis spørsmål. Nås på mob: 951 06 018


SØKNADSFRIST FOR TILLATELSE TIL Å SPILLE BINGO FOR 2022 ER AVSLUTTET.

Fellesmøte for Stoa, His og Harebakken Bingo, avholdes på Sør Amfi Myra torsdag 23/09/21 kl. 20.00 - 21.00

Fellesmøte for Markens, Sørlandstunet og Vennesla avholdes hos Randesund IL Klubbhus onsdag 22/09/21 kl. 19.00 - 20.00

Fellesmøte for Mandal og Vanse Bingo avholdes hos Farsund og Lista Idrettsklubb klubbhus tirsdag 28/09/21 kl. 19.00 - 20.00


27.11.2020. Da har vi en svært spennende nyhet: Nå kan du spille hjemmefra (online) på våre hovedspill: hovedspill 1 (vanlig bingo) og hovedspill 2 (Bingo 2) og det nye er at du kan fylle på spillekonto med ditt VISA-kort (ikke mulig med kredittkort). MEN først må du til vår bingohall og registrere deg. Gevinstene må hentes i en av våre haller (gevinster over kr 5000,- overføres bankkonto). 
Spillene følger åpningstidene i Bingo Sør as.

Gå inn på denne linken for å spille og få mer informasjon: 
http://Bingosor.dyndns.org

Ta kontakt med betjeningen i den enkelte spillehall for mer informasjon.

Husk å følge våre retningslinjer knyttet til Covid 19. Det er klare oppslag i hallene og spør betjeningen hvis dere er i tvil.Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           


Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den: