Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i Ivre AS konsernet (les mer på www.ivre.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 3 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sør`s lokaler kommer lag og foreninger i Agder til gode der 92 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2019 betalte vi ut ca. 6,7 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 94 % av formålene er idrettslag.
Fra 1.september 2020 har vi 8 haller på Sørlandet og de markedsføres under Ivre spill og Bingo Sør. 
Våre haller er Stoa, His, Harebakken, Sørlandstunet, Vennesla, Markens, Mandal og Vanse.

Kjære kunder. Smittesituasjonen i Agder er meget krevende. I dag stengte våre 3 haller i Arendal pga. smittesituasjonen der (lokalt vedtatt forskrift). Da er det slik at vi nå kun har 3 bingoer som er åpne fra i morgen. Det er Vanse, Vennesla og Mandal. Minner om at det kan spilles ONLINE hjemmefra. Vi vil måtte foreta en justering av spilleplanen for de 3 hallene som nå holder åpne. Det vil fortsatt være en bra spilleplan med tanke på at kun 3 haller er åpne (har også tatt høyde for at det er online-spillere som deltar). Vi håper dere som kunder forstår den krevende situasjonen vi nå står i.

Kjære kunder

Kjære kunder. Formannskapet i Arendal kommune har i dag, i et ekstraordinært møte, vedtatt i forskrift en rekke tiltak knyttet til den alvorlige smittesituasjonen ift. Covid-19 i Arendal. Det innebærer at våre bingoer på Stoa, His og Harebakken stenges nå. Vedtaket gjelder frem til og med torsdag 25.mars 2021.
Fra deler av vedtaket:
§ 4 Stenging av virksomheter
Følgende steder skal holde stengt:
a. Treningssentre, svømmehaller, badeland, spaanlegg, hotellbasseng og lignende, likevel slik at følgende tilbud kan holde åpent:
• Medisinsk nødvendig rehabilitering, behandling og opptrening etter henvisning fra helsepersonell med henvisningsmyndighet som tilbys individuelt eller i mindre grupper på maks 5 med arrangør.
h. Fornøyelsesparker, bingohaller, spillehaller, lekeland, bowlinghaller og tilsvarende steder der det pågår underholdnings- og fritidsaktiviteter.
i. Museer.
j. Kino, teater, konsertsteder og tilsvarende kultur- og underholdningssteder.
k. Andre offentlige steder og virksomheter der det foregår kultur-, underholdnings- eller fritidsaktiviteter som samler mennesker innendørs.


Kjære kunder i Kristiansand.

Kjære kunder ved Markens bingo og Sørlandstunet bingo. Formannskapet i Kristiansand kommune vedtok i går kveld i forskrift å fortsette sine Covid-19 tiltak frem til mandag 15.mars 2021. Det innebærer at disse 2 bingoene må holde stengt lenger enn vi først hadde trodd. Vi håper å kunne åpne disse 2 bingoene igjen tirsdag 16.mars 2021, men det er smittevernsituasjonen i Kristiansand som avgjør det. Vi anbefaler våre kunder i Kristiansand å spille online hjemmefra. Vi gjør oppmerksomme på at våre andre haller som er åpne i henholdsvis Vennesla, Mandal, Vanse eller Arendal ?? Så får vi håpe at smittevernsituasjonen i Kristiansand snart blir bedre.
27.11.2020. Da har vi en svært spennende nyhet: Nå kan du spille hjemmefra (online) på våre hovedspill: hovedspill 1 (vanlig bingo) og hovedspill 2 (Bingo 2) og det nye er at du kan fylle på spillekonto med ditt VISA-kort (ikke mulig med kredittkort). MEN først må du til vår bingohall og registrere deg. Gevinstene må hentes i en av våre haller (gevinster over kr 5000,- overføres bankkonto). 
Spillene følger åpningstidene i Bingo Sør as.

Gå inn på denne linken for å spille og få mer informasjon: 
http://Bingosor.dyndns.org

Ta kontakt med betjeningen i den enkelte spillehall for mer informasjon.

1) Husk å følge våre retningslinjer knyttet til Covid 19. Det er klare oppslag i hallene og spør betjeningen hvis dere er i tvil.

2) Tirsdag 1.september 2020 kl. 1000 åpnet vi en ny bingo på Alti Harebakken (Ivre spill er merkenavnet). Se detaljer under Harebakken bingo.

3) 2.oktober 2020 flyttet vi bingoen i Mandal (fra Skinnsnes til sentrum (den gamle bensinstasjonen)

Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           

Søknad om BINGOSPILL 2021 Avsluttet

Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den: