Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i Ivre AS konsernet (les mer på www.ivre.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 2 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sør`s lokaler kommer lag og foreninger i Agder til gode der 97 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2021 betalte vi ut ca. 6,8 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 98 % av formålene er idrettslag.
Fra 1.januar 2022 har vi 7 haller på Sørlandet og de markedsføres under Ivre spill og Bingo Sør. 
Våre haller er Stoa, His, Sørlandstunet, Vennesla, Markens, Mandal og Vanse.


Kjære kunder i Vennesla bingo.
Fra januar 2023 har vi åpent noe tidligere, vi åpner klokken 1030 mandag til fredag ?? Åpningstider lørdag og søndag som før.
Vi håper dere kunder vil sette pris på ny og utvidet åpningstid ??Kundeundersøkelsen 2022 (1.12.2022- 31.12.2022)

Kjære kunder. Fra 1.12 til 31.12.2022 gjennomfører vi den årlige kundeundersøkelsen. I 2021 fikk vi veldig bra respons med hele 273 svar.
Det setter vi veldig stor pris på :) Slik kan vi ta vare på det som er bra og forbedre oss på de punkter vi kan bli bedre.
Kundeundersøkelsen er anonym. Vi trekker en heldig vinner i hver av de 7 bingoene som får kr 500,-
Da håper vi at dere besvarer også årets kundeundersøkelse :) 

På bildet under ser dere hallsjef Aud Aanonsen på Stoa - klar for tilbakemelding fra dere kunder
  


Ta kontakt med daglig leder Geir Fredrik Sissener i Bingo Sør hvis spørsmål. Nås på mob: 951 06 018


Spille Online: Gå inn på denne linken for å spille og få mer informasjon: 
http://Bingosor.dyndns.org

Ta kontakt med betjeningen i den enkelte spillehall for mer informasjon.

Husk å følge våre retningslinjer knyttet til Covid 19. Det er klare oppslag i hallene og spør betjeningen hvis dere er i tvil.Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           


Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den: