Frist for innsending av søknad for bingospill i 2023 er avsluttet.

Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i Ivre AS konsernet (les mer på www.ivre.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 2 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sør`s lokaler kommer lag og foreninger i Agder til gode der 97 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2019 betalte vi ut ca. 6,7 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 94 % av formålene er idrettslag.
Fra 1.januar 2022 har vi 7 haller på Sørlandet og de markedsføres under Ivre spill og Bingo Sør. 
Våre haller er Stoa, His, Sørlandstunet, Vennesla, Markens, Mandal og Vanse.

Hallsjefen vår på Stoa, Torill Berg, går av for å bli pensjonist etter å ha jobbet i Bingo Sør as i hele 33 år! Vi har satt stor pris på Torill sitt gode humør, engasjement, meget gode bingokunnskaper og solide ansvarstakende i alle disse årene. Således har hun i sterk grad bidratt til selskapets utvikling. Det har både våre kunder og vi i ledelsen satt veldig stor pris på! Torill har sagt hun kan bidra og hjelpe oss ved behov fremover, og det setter vi stor pris på!

Aud Aanonsen overtok som ny hallsjef på Stoa fra 1.juli 2022. Hun har vært hos oss i snart 32 år og har all den erfaring og kompetanse vi kan ønske oss. Vi ønsker henne lykke til i den nye jobben - vi er sikre på at det kommer til å gå meget bra!

Fra venstre: daglig leder Geir Fredrik Sissener, Aud Aanonsen og Torill Berg.Ta kontakt med daglig leder Geir Fredrik Sissener i Bingo Sør hvis spørsmål. Nås på mob: 951 06 018

27.11.2020. Da har vi en svært spennende nyhet: Nå kan du spille hjemmefra (online) på våre hovedspill: hovedspill 1 (vanlig bingo) og hovedspill 2 (Bingo 2) og det nye er at du kan fylle på spillekonto med ditt VISA-kort (ikke mulig med kredittkort). MEN først må du til vår bingohall og registrere deg. Gevinstene må hentes i en av våre haller (gevinster over kr 5000,- overføres bankkonto). 
Spillene følger åpningstidene i Bingo Sør as.

Gå inn på denne linken for å spille og få mer informasjon: 
http://Bingosor.dyndns.org

Ta kontakt med betjeningen i den enkelte spillehall for mer informasjon.

Husk å følge våre retningslinjer knyttet til Covid 19. Det er klare oppslag i hallene og spør betjeningen hvis dere er i tvil.Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           


Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den: