Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i IdrettsFinans konsernet (les mer på www.idrettsfinans.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 5 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sørs lokaler kommer lag og foreninger i Aust og Vest Agder til gode der 92 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2016 betalte vi ut mer enn 8,2 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 92 % av formålene er idrettslag.

Kjære kunder. Vi i Bingo Sør as har besluttet å stenge våre bingoer fra kl.1600 i dag, mandag 16.3.2020. Alle bingoer i Norge er nå i ferd med å stenge eller har allerede stengt. Dette skyldes Koronaviruset. Vi permitterer våre ansatte og vet foreløpig ikke hvor lenge vi vil være stengt, men det kan fort bli 1 måned eller mer. Vi følger fortløpende de råd som blir gitt av myndighetene. Norsk Tipping stenger belago fra kl. 1200 i dag. Multix på kioskene stenger også. Dere kan heller ikke spille hjemmefra. Vi ber om forståelse for denne meget krevende situasjonen og ber dere ta vare på dere selv og deres nærmeste.

Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           Søknad om BINGOSPILL 2020 er avsluttet.

Spennende nyheter fra Bingo Sør as:

Nå blir Bingo Sør as kommisjonær for Norsk Tipping i alle våre haller. Både His og Stoa er i gang allerede (fra hhv 15 og 20 mars 2018).
Planen er som følger for de andre hallene:
Vennesla, Mandal og Vanse: 12.april 2018
Sørlandstunet og Markens: 16 april 2018


May Linn Pettersen (her på His)

Torill Berg på Stoa

Vi har 20 og 21 april 2018 installert et nytt spill på data 1. Vi håper alle våre kunder synes dette er et bra og spennende spill. 
Innsats fra kr 5,-

SØKNADSFRIST FOR BINGOSPILL 2020 ER AVSLUTTET

Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den:
For lag og foreninger som spiller bingo hos Bingo Sør
Klikk her for å logge inn til foreningsnettet.