Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i Ivre AS konsernet (les mer på www.ivre.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 3 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sør`s lokaler kommer lag og foreninger i Agder til gode der 92 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2019 betalte vi ut ca. 6,7 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 94 % av formålene er idrettslag.
Fra 1.september 2020 har vi 8 haller på Sørlandet og de markedsføres under Ivre spill og Bingo Sør. 

Kjære kunder. 
1) Husk å følge våre retningslinjer knyttet til Covid 19. Det er klare oppslag i hallene og spør betjeningen hvis dere er i tvil.

2) Tirsdag 1.september 2020 kl. 1000 åpnet vi en ny bingo på Alti Harebakken (Ivre spill er merkenavnet). Se detaljer under Harebakken bingo.

3) 2.oktober 2020 flyttet vi bingoen i Mandal (fra Skinnsnes til sentrum (den gamle bensinstasjonen)

Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           

Søknad om BINGOSPILL 2021 Avsluttet

Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den: